Životopis
strukturovaný / vzor / formulář

Rychlé vyhledávání:

Zadat můžete např. nabídka práce

Rekvalifikační kurzy na evropské úrovni

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy se rozhodlo přispět k efektivnějšímu využívání finančních prostředků určených na rekvalifikace.

Zdroj: iHNed.cz • 20. 01. 2010 • celý článek >>

Jobhunter.cz - nabídka práce

Další výběr z článků o práci a zaměstnání

Zdroj: iHNed.cz • 18. 02. 2009 • dále k článku >>

Ne všechny společnosti v dnešní situaci uvažují pouze o propouštění. Racionálně uvažující vedení chce využít pokles výroby nebo menší pracovní vytížení zaměstnanců z důvodů dopadu finanční krize efektivně, a to formou vzdělávání. Pro aktuální období, které se vyznačuje velkou nejistotou, se obzvláště dobře hodí výukové programy ve formě e-learningu. Pracovníci nemusí nikam zdlouhavě dojíždět, setrvávají na svém pracovním místě v kanceláři, ale zároveň mají možnost si zopakovat nebo prohloubit znalosti základních kancelářských aplikací. E-learning bude tématem online rozhovoru s Petrem Danielem, předsedou představenstva počítačové školy GOPAS, který se uskuteční ve středu 25. února od 13 hodin na Karieraweb.cz.

Zdroj: iHNed.cz • 03. 07. 2009 • dále k článku >>

Jen málokterá technická vymoženost z poslední doby se stala natolik součástí našeho každodenního života jako internet. Na internetu hledáme informace, používáme ho ke komunikaci, nakupujeme tam a prodáváme, platíme účty, vyrážíme za kulturou, vzděláváme se, hledáme přátele a lidi se stejnými či podobnými zájmy a v neposlední řadě si prostřednictvím internetu také hledáme pracovní uplatnění.

Domácí práce

Zdroj: iHNed.cz • 08. 07. 2009 • dále k článku >>

Dobrý den, můj zaměstnavatel mi dal poprvé po mnoha letech nízké hodnocení (a s tím spojený nízký roční bonus). Ve firmě se proslýchá, že si tak připravuje půdu pro hromadné vyhazovy bez poskytnutí odstupného. Slyšela jsem, že pokud někdo dostane nízké pracovní hodnocení (např. 70 %), bude posléze toto sloužit jako důkaz o tom, že pracoval špatně a že byl na to i upozorněn. Následovat bude další varování, že se jeho práce nezlepšila a poté vyhazov. Má na to zaměstnavatel nárok? Doplňuji, že hodnocení neobsahuje žádné uchopitelné "důkazy", žádná fakta (např. nedodržení termínů apod.). Mluví se v něm jen o abstraktních, resp. subjektivních, nedostatcích typu větší proaktivita, komunikativnost apod. Proti tomuto hodnocení jsem se písemně ohradila, ale ráda bych věděla, za jakých podmínek mě může zaměstnavatel vyhodit bez odstupného, pokud to chce "hrát" na špatný pracovní výkon. Předem děkuji, pokud si vyberete k zodpovězení můj dotaz. Mám z této situace velké obavy.

Reklama Jobhunter.cz - nabídka práce

Nabídka práce
Volná pracovní místa po celé České republice. Hlavní i vedlejší pracovní poměry. Manažerské, administrativní i dělnické profese.

Brigády pro studenty
informace, tipy a nabídka brigád pro studenty na léto i zimu, brigády a strukturovaný životopis.

Domácí práce
Práce na doma může být relativně jednoduchým a efektivním nástrojem k navýšení rodinného rozpočtu nebo i prostředkem k seberealizaci.

Práce na doma
Hledáte možnosti přivýdělku při studiu, v důchodu nebo na mateřské dovolené. Práce z domova jsou tou pravou možností.

Brigády pro studenty
Jste student na střední či vysoké škole? Hlavně v letních měsících se nabízejí sezónní práce v reklamě, gastronomii a administrativě.

Půjčky
Informace o půjčkách, úvěrech, hypotékách a dalším financování. Možnost sjednat snadno a rychle půjčku online.

Tapety na plochu
Pro plochu Vašeho počítače nebo notebooku. Příroda, vesmír, lidé, auta a další šikorý výběr.

Práce doma
Pro možnost zvýšení rodinného rozpočtu aniž byste využili zbytečně půjčky nebo úvěry.

Obrázky na plochu
Každý den jiný obrázek na pozadí. Celebrity, abstrakce, sport, technika a další.

Práce z domova
Tipy na možnosti přivýdělku na doma ke snížení splátek půjčky, úvěru, hypotéky apod.

Půjčka bez doložení příjmů
Rychlé sjednání nebakovní půjčky online, není třeba dokládat příjem, expresní vyřízení do 24 hodin.

Půjčky bez registru ihned
rychlé nebankovní půjčky bez registru na spotřební zboží i konsolidaci půjček.